Blogger news

Posted by : Unknown Ahad, Januari 16, 2011

Adakah Keadaan amat terdesak sehinggakan Adun Perupok, Dato Haji Omar dilihat semalam bertemu dengan Pengerusi Perhubungan UMNO Kelantan, Datuk Seri Mustapa Mohamed ?

Keadaan Semakin memuncak setelah pendedahan bersiri Kes Salah laku seks ADUN PAS oleh Kumpulan Nadi rakyat .Adakah benar segala Tuduhan Salah Laku Seks ?
Amplify’d from kickdefella.wordpress.com


Aduhai Haji Omar
16
01
2011Bila Mustapa Mohamed kata dia sudah bersedia, nampaknya ada ADUN veteran PAS segera bertemu Mustapa Mohamed. Apa sudah berlaku?

ADUN Perupok hampir tiga dekad, Dato’ Haji Omar dilihat semalam mengadakan temujanji dan bertemu Mustapa Mohamed di Hotel Sutera Inn Kota Bharu. Pertemuan yang berlangsung selepas Zohor dengan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kelantan dan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri itu tidak disertai oleh wakil lain dari PAS.

Apakah ADUN Perupok itu membawa amanat dari Menteri Besar Kelantan? Atau beliau bertemu atas kapasiti beliau sendiri untuk menyelamatkan dirinya seandainya benar Kelantan akan tumbang kepada Barisan Nasional pada PRU ke 13?

Apapun yang dibincangkan oleh ahli politik veteran PAS dengan pimpinan UMNO Kelantan itu sudah tentu ‘sesuatu’ yang menarik.

Haji Omar adalah seorang ahli politik licik.


Read more at kickdefella.wordpress.com

Popular Post

Blogger templates

Blog Archive

- Copyright © Perjalanan Mahadi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -