Blogger news

Posted by : Mahadi Mahbol Jumaat, Jun 18, 2010

Bahan ini diiambil secara Terus dari Laman blog DSAI sendiri.

http://anwaribrahimblog.com/2010/06/16/diskin-removing-blockade-dangerous/


Dan ini merupakan Artikel penuh dari blog DSAI sendiri,


BY REBECCA ANNA STOIL AND AP
16/06/2010
Shin Bet Chief: There is no humanitarian crisis in the Gaza Strip.
Shin Bet Chief Yuval Diskin warned Tuesday of the danger of giving in to world demands to lift the naval blockade of Gaza, dismissing international checks of ships’ cargoes as a possible solution to the problem.
Speaking to the Knesset’s Foreign Affairs and Defense Committee a day before a key security cabinet meeting to discuss the future of the Gaza blockade, Diskin said there was room to further relax the import of products to the Gaza Strip through land crossings.
RELATED:
“I find the opening of the naval blockade to be a very dangerous development,” Diskin warned MKs during the closed-door session.
“The possibility of Gaza building a port would be an enormous hole [in security], despite the possibility that international checks of cargo could be carried out before the ships reach Gaza,” he added, ruling out suggestions aired in recent days that Gaza-bound boats be inspected by international observers at a neutral port, such as Cyprus, before entering Israeli waters.
World attention has been focused on Israel’s blockade of the coastal region following the attempt by the Turkish-sponsored international flotilla to bring products, including wheelchairs and building materials, into Gaza two weeks ago.
But in the face of international claims, Diskin emphasized that “there is no humanitarian crisis in the Gaza Strip.”
“I have no problems with an easing-up regarding the transfer of goods into Gaza,” said Diskin, adding that the truly dangerous items were smuggled into the coastal area through tunnels in the southern border with Egypt. Among those items, he warned, were a number of rockets capable of reaching the Tel Aviv area.
‘5,000 Rockets in the Gaza Strip’
According to the security chief, Hamas and Islamic Jihad together have an arsenal of approximately 5,000 rockets in the Gaza Strip, of which some 80 percent are held by Hamas.
Abu Ahmad, spokesman for the military wing of the Islamic Jihad, would not confirm or deny Diskin’s estimate, but added, “The attempt to link this information to lifting the siege on Gaza reflects the enemy’s bad intentions. Israel is cooking up excuses and pretexts to maintain the unjust siege.”
The majority of the estimated 5,000 projectiles are homemade rockets with ranges of up to 40 km., but the “imports,” Diskin said, came through tunnels connecting to the Sinai – and the quality of these tunnels, he added, was “improving.”
“Smuggling in Sinai is an integral part of daily life there,” Diskin emphasized, “and it is a central source of income for the local Beduin.”
He added that “Sinai is a focal point for al-Qaida ‘refugees’ fleeing Iraq through Jordan. All kinds of terror associates come to Sinai from the Gaza Strip, as do representatives of Hizbullah. Sinai is a large area that is difficult to control through the entry permits that are issued.”


Kalau Mahu Melihat sendiri Apakah kepentingan disebalik Dakwaan ini .

Sila Baca disini .... >>>>

http://www.anwaraidc.com/2010/06/concrete-proof-that-anwar-is-zionist-loudspeaker.html

http://www.anwaraidc.com/2010/06/siarkan-artikel-pro-israel-di-blog-anwar-ibrahim-terbukti-pejuang-zionis.html

http://www.anwaraidc.com/2010/06/anwar-pro-israel-sokong-pembohongan-agensi-keselamatan-israel.html

Cuba lihat , Kalau penyokong Pakatan Rakyat, semua akan mengenali http://anwaribrahimblog.com , Sudah tentunya ini merupakan blog wadah bicara milik DSAI sendiri.

Baiklah Tentunya Ramai Yang pelik Mengapa Artikel yang digembar gemburkan tidak lagi berada pada Laman web utama ?

Manakah dia Artikel 16 Jun ?



Ternyata , ianya telah pun disorokkan dari pandangan umum agar tidak kelihatan DSAI merupakan penyokong kepada Ketua Perisikan Shin Bet secara terang-terangan .

Dan ini mengaburi Mata Penyokong penyokong setia yang mana masih lagi menyokong kepada perjuangan DSAI .

Sekiranya Salah Satu Komentar yang diberikan kepada Kiriman blog ini boleh dijadikan Asas kepada Mengapa DSAI menutup perkara ini. Apakah yang akan terjadi kepada umat islam pada masa akan datang .


Umat Islam telah dimanipulasi dan ditipu oleh Yahudi dan Nasara, sanggup berperang sesama sendiri, kalau tidak secara militari, mereka berperang di arena politik - seperti yang berlaku di negara kita. Depa yang sibuk berpolitik tu tak ada masa nak buat kajian, hari-hari sibuk dengan urusan duniawi masing-masing nak menang undi. Mereka tidak kaji secara mendalam apa yang berlaku di dunia ini. Berperang lah kamu sesama sendiri dan hancurkan lah sesama umat. Kamu ada masa untuk itu semua, kamu habiskan masa, tenaga dan harta wang ringgit semata-mata mahu berkuasa. Tetapi kamu semua sudah terelambat. Agenda Yahudi dan Nasara akan terus berjalan. Umat Islam ditipu melalui barua-barua seperti Anwar Ibrahim.
Rancangan membina semula the THIRD TEMPLE bukan satu rancangan mainan. Ia tetap diteruskan oleh Yahudi dan disokong oleh rakan seperjuangan mereka si Nasara.
Yahudi sudah menyediakan segala kelengkapan untuk membina Third Temple, cuma yang belum ada adalah Ark of Cocvenanty. Menorrah pun mereka dah buat (yang original masih di Rom). Jadi tunggulah nasib yang akan menimpa Palestin, dan umat Islam di seluruh dunia!
Wahai Anwar, kalau kamu masih tidak sedar-sedar juga, dan kamu teruskan juga agenda yahudi nasara, maka kamu tunggu lah di akhirat nanti - di sana kamu tak ada Karpal Singh, Al Gore etc untuk bela kamu.
Kita akan lihat sendiri apa yang bakal berlaku di masa akan datang. Rasa-rasanya macam tidak lama lah benda ini akan berlaku.
Sila lihat:
http://www.squidoo.com/templejerusalem#module11049109
Third Temple Plans for Rebuilding in Jerusalem.
They could start building tomorrow. There are 12 groups that are in preparation. They've chosen the location, a computer registry of 300,000 of the sons of Aaron (the Levites), many robes are prepared, over 150 sacred vessels have already been restored, including some of the most difficult and complicated projects, such as the Menorah and the precious stones of the High Priest's breastplate. The architects are selected to rebuild with plans according to the bible. All but the ark of the covenant, which they believe is there. Also needed is a pure red heifer.
Discoveries about the temple, sacrifice, offerings, covenants, rebuilding of a new temple and more. See vessels that are ready and where the temple could be rebuilt.
What's Here.
* Golden Crown is Ready
* High Priest Garment and Stones
* Vessels and Vestments for the Temple:
* Where could the temple be built?
* Plans to rebuild Temple and sacrifice animals for purification.
* Jewish priest descendants genetic testing.
* Training schools for rabbi's.
* Building the Stone Altar
* Crimson Worm Rediscovered. 2008
* The sign to Rebuild the Temple.
* Ashes of a Pure Red Heifer
* Photos of a temple model
* 3rd Temple Ministration in Jerusalem
* Rare First Temple period seal found in Jerusalem
* Temple Mount Discoveries in the News
* Temple Mount Related Links
* Spotlight: Guide to the Tabernacle
MASHAALLAH, mengapa umat Islam masih bergaduh? Hai Tok Guru, kamu buta ka?


Teruskan Menyokong kepada perpecahan Umat seperti yang telah berlaku pada hari ini , kerana gilakan untuk memegang kerusidi Putrajaya . sanggup melakukan gerakandasar pecah dan perintah Penjajah british untuk memecah belahkan keharmonian rak yat malaysia .

Bersama kita renungkan ...

Popular Post

Blogger templates

Blog Archive

- Copyright © Perjalanan Mahadi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -