Blogger news

Posted by : Mahadi Mahbol Khamis, April 15, 2010

Setelah lama tak berblog , Hari ini teringin balik Memulakan dunia yang dah lama ditinggalkan

Berblog Kembali, Mungkin kerana terlalu bosan ber "social network " Daripada Tagged, Myspace, Friendster , kini kembali ke blogger ..

Apabila masuk kembali ke laman blog , memang terasa lain sedikit interfacenya . lebih canggih, lebih mudah dikendalikan ,

Theme yang digunakan pun theme FB , maklum sahajalah , theme ni agak familiar dengan persekitaran FB Maniac sekarang ,

Walau bagaimanapun dengan kecanggihan FB sayarasa ramai lagi yang masih berada dalam dunia Blogger lebih gemarkan blog mereka...

hehehehhe ... another acid test experiment how far a layman like me could reach the audience empowered by FB only ? starts with FB and geting back to blogger scene. by using my life as the prime subject matters .

Manalah tau ada artist akan datang nak menggunakan teknik pengenbangan fans macam yang saya lakukan. sebabnya ?
bloggosphere offers you the subdomain rather than directory ..

ok my friends ..i think this is just for now ...

Salams.......

Popular Post

Blogger templates

- Copyright © Perjalanan Mahadi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -